Imediat ce devii clientul nostru, vei avea suport complet pe toată perioada de dezvoltare a proiectului tău. Scopul principal este respectarea deadline-ului și a calității proiectului tău.

Datorită evoluției, mai ales în domeniul online, operațiunea de realizare a unui proiect web, indiferent ca este un simplu site de prezentare sau magazin online, nu mai este la fel de ușoară ca acum 10 ani. Pentru o firmă de web design care se respectă, există taskuri bine definite, deadline-uri, workflow și mai ales productivitate. Pentru că stăpinim foarte bine domeniul online, avem experiența și mai ales resursele umane necesare să facem față cerințelor tale.

Website Design
95%

Javascript
80%

Development
98%

Marketing
90%

Oferim servicii de web design (realizare site webinterfete de administrareaplicatii online), optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale (PPC).

Solutiile de web design pe care ti le propunem au continutul administrabil, lucru ce va ofera posibilitatea sa va administrati continutul website-ului. Ne putem ocupa de tot ce inseamna imaginea ta online.

Spre deosebire de un soft standard, o aplicatie personalizata va lua in calcul aspecte importante si esentiale ale afacerii tale.
Dezvoltarea unei aplicatii web reprezinta solutia ideala pentru eficientizarea activitatii din cadrul afacerii tale.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Totul incepe de la oameni. Daca nu iti intelegi audienta, atunci cum poti sa iti vinzi produsele sau serviciile? La Iq Web Design ne concentram pe nevoile si intentiile utilizatorilor.

Scoatem in evidenta punctele tari ale produselor sau serviciilor tale, pentru a indeplini obiectivele de vanzari setate pentru campania ta de marketing.

Oferim pachete de hosting pentru toate nevoile, fie ca ai un site de prezentare sau magazin online, cu siguranta vei gasi solutia potrivita, atat din punct de vedere tehnic cat si al pretului.

Domeniile tale vor fi gazduite in cele mai bune conditii pe serverele noastre. Serviciile de care beneficiezi sunt monitorizate in permanenta astfel incat sa se asigure o buna functionare a acestora.

Gasirea unui nume de domeniu potrivit website-ului tau este un pas important. In conditiile in care sunt atat de multe site-uri in mediul online, trebuie sa iesi in evidenta daca vrei sa iti atingi obiectivele.

Pentru a simplifica acest proces care necesita ceva timp, am ales cele mai importante recomandari pentru alegerea unui nume de domeniu ideal.

Designul grafic, în toate formele lui, este principala specializare a Iq Web Design. Fie că este vorba de design-ul siglei firmei dvs, de crearea unei identități vizuale de companie.

(broșuri, pliante, afișe, cataloage), design și tehnoredactare reviste, încercăm să oferim o viziune fresh, o imagine originală, o abordare creativă pentru un plus de valoare pentru clienții noștri.

Realizam clipuri de highlights si montajul nuntii pentru mirii tai.
Bucura-te de timpul tau liber si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de amintirile tale.
Editam clipuri video corporate cu materialul clientului.

Daca esti un artist sau o trupa, ai un material filmat, dar vrei o editare profesionala, apeleaza la noi.
Ai un proiect diferit? Un scurt metraj, sau poate lung metraj? Daca este special pentru tine, este special pentru noi